Toch een ontmoeting…..in het park de oude kwekerij

 park-oude-kwekerij-map[1]

Voor alle koren in Nederland is het moeilijk om in deze Coronatijd op te treden dan wel te oefenen. Sinds half maart hebben de leden van Wilde Haver elkaar niet meer ontmoet en het bestuur heeft besloten pas in september verder te kijken of er weer in groepsverband gezongen kan worden. (3 m van elkaar staan werkt niet echt in een koor). Om elkaar toch te zien heeft het bestuur besloten elkaar a.s. dinsdag 9 juni tussen 16.00-18.00 uur onder het genot van een hapje en een drankje te ontmoeten in Park de Oude Kwekerij (amfitheater) in de Bergermeer. We hopen dat iedereen aanwezig kan zijn om elkaar een fijne zomer toe te wensen.

Ook in juli 2021 zijn de leden in het park bijeen geweest. In de tussenliggende tijd waren er nog steeds geen oefenavonden.

Op 18 augustus 2021 werd wegens  slechte weersomstandigheden wederom een bijeenkomst gehouden; deze keer in het wijkcentrum Overdie. Deze stond in het teken van het afscheid van de dirigent Marc de Vries, die meer dan 10 jaar het koor heeft geleid. Wegens gehoorproblemen moet hij er helaas mee stoppen. Het koor en Jacintha, op gitaar begeleid door haar kleinzoon Dean,  traden voor hem op. Natuurlijk werd er door de voorzitter gesproken en werd hij bedankt voor de fijne ontspannende zangjaren.

IMG_5197

 

Pin It

Comments are closed.