Even de nieuwe voorzitter voorstellen…..

19 november 2019 vond de Algemene ledenvergadering plaats en is er een nieuwe voorzitter gekozen.

We willen graag kennis met haar maken. (foto volgt)

Wie ben je en waar kom  je vandaan?

Hallo ik ben Mado (MAnitaDOlinda) Holthuis-Hendricks, 56 jaar en woon in Heiloo. Ik ben geboren in Den Haag en daarna nog ongeveer 22 keer verhuisd.Ik heb de Hotelschool gedaan en gewerkt in o.a. het Amstel Hotel, Het Scheepvaartmuseum en het Ministerie van Justitie. Ik ben in 2012 in Heiloo komen wonen en in datzelfde jaar getrouwd op eiland De Woude in het Alkmaardermeer.

Heb je vaker in een koor gezongen?

Ja, ik heb gezongen in de Sovarias, het dameskoor van de Spoorweg Ontspannings Vereniging Alkmaar. Van dit koor ken ik Diana en Corrie. Nu zingen wij alle drie bij Wilde Haver.

Waar ken je WH van?

Corrie had Wilde Haver zien optreden bij het Korenfestival Overdie en was erg enthousiast. Toen zijn we samen een keertje gaan proefzingen.

Hoe ben je bij het koor gekomen? Hoe lang ben je al lid?

Toen de dirigent van de Sovarias overleed is dat koor helaas uit elkaar gevallen. Corrie en ik waren op zoek naar een leuk alternatief. Dat werd Wilde Haver. Vrij snel is Diana toen ook komen kijken.

Hoe vind je de sfeer in het koor?

Gezellig, warm, je voelt je er direct welkom

Wat vind je van ons repertoire?

Leuk, ik vind het een goede mix tussen oud en nieuw, en de arrangementen van Marc erg leuk! Ik hoop dat we nog eens “Als het golft” van de Dijk gaan instuderen. Ik ben al een kwart eeuw fan van deze band, en vond het heel mooi klinken toen dat andere koor het zong in zaal Meereboer.

Zou je solo kunnen/durven  zingen?

Nee, absoluut niet. Moet er niet aan denken. Er zijn koorleden die dat veel beter kunnen. Je moet je beperkingen kennen. Haha….

Heb je leuke ideeën/liedjes die je graag wil zingen?

Oceaan van Racoon verheug ik me op en dat nieuw nummer van Trijntje Oosterhuis zou ik ook graag wat mee willen als het geschikt is.

Wat vind je van de kleding? Logo, visitekaartjes?

Logo en visitekaartjes leuk: kleding had ik persoonlijk graag in zwart/wit gedessineerd gehouden. Maar ja, we zijn een democratisch koor hé

Heb je nog andere hobby’s?

Zeilen, skieën, schilderen en mijn teckel Gijs en Noorse Boskat Noor.

Wat wil je nog meer aan ons kwijt?

Ik wil aan iedereen vragen om te denken in oplossingen, dus als je met een kritische kanttekening komt, gelijk óók te komen met een idee voor de oplossing.

Pin It

Comments are closed.