Optreden in Noordwest-ziekenhuis Alkmaar

 groepsfoto MCA

Al vroeg werden door de vrijwilligers van het ziekenhuis de bedden met patiënten  naar de Aletta Jacobszaal gereden en liep de zaal geleidelijk aan vol. De meeste patiënten kenden Wilde Haver niet. Gelukkig voor hen, want dit was het derde optreden in het ziekenhuis. Ook konden patiënten via de lokale tv het optreden volgen. Een leuke afleiding. Vooraf werd nog een groepsfoto gemaakt en klokslag 20.15 uur nam de dirigent de microfoon en zijn gitaar ter hand en werd het lied ‘tranen gelachen’ ingezet. Een lekker opwarmertje, want dit lied zit er altijd goed in. Daarna werden nog 8 liedjes ten gehore gebracht, waaronder ‘het dorp’ van Sonneveld dat met onze Jan en Marc de dirigent werd gezongen.  Na de pauze werd ook met veel enthousiasme gezongen en werd afgesloten met de kraker van Cornelis Vreeswijk ‘en ik ben blij dat ik je niet vergeten ben’.  We hopen van dit optreden een traditie te kunnen maken.

Pin It

Comments are closed.