Wilde Haver 2018

IMG_4759de optredende koren

10 jarig jubileum Wilde Haver:

KORENFESTIVAL  in Wijkcentrum Thuis in Overdie

Zaterdag 22 september 2018 opende de voorzitter het korenfestival en heette iedereen van harte welkom. Wat een heerlijke sfeer was er die dag. Veel blije gezichten en een goede opkomst van de uitgenodigde koren  Cheesetown,   De Bakzeuntjes, Timeless Vocaal, Wenen in Holland. Dit allemaal t.g.v. van het 10-jarig bestaan van ons koor Wilde Haver, dat prima werd georganiseerd door het Wijkcentrum Overdie. Alles liep perfect op tijd.  Er was veel publiek naar wijkcentrum Ruusbroechof  gekomen. In de hal konden heerlijke zelfgemaakte multi-culturele hapjes worden genuttigd. Er werd door het publiek bij de bekendere  liedjes meegezongen en meegeklapt. Bij het optreden van onze solisten Rob (Een met de bomen) en Lyda (La Vie en rose), werd extra luid geaplaudiseerd. Dank ook deze keer weer aan de beide Mar(c)ken.

 

 

 

 

Pin It

Comments are closed.