Wilde Haver in Paradiso

FullSizeRender

Bijgaand verslagje stond in het NHD over het korenfestival in Paradiso. Jammer dat Wilde Haver niet werd genoemd. Er waren  koren uit het hele land en vooral veel uit Noord-Holland aanwezig.

Dit schreef de toetsenist van WH,  Mark Kirkenier op Fb: “Zaterdagavond heeft het Pimp- en swingkoor Wilde Haver een waanzinnig goed optreden neergezet, waarin we ons van de breedste kant konden laten zien! We openden met een “Shaffy-medley”, waarin we de hele zaal meekregen, daarna een swingende Nederlandse vertaling van “The more I see you” (Hoe meer ik jou zie), vervolgens het gevoelige “Nooit meer een morgen” van Marco Borsato, waarmee we heel Paradiso muisstil kregen, en we hadden een spetterende afsluiter met een Nederlandse vertolking van “The Ring of fire” origineel van Johnny Cash, waarin de hele zaal, plus de twee ringen daarboven meeklapten! Wat een energie! Ik ben trots op ons, en op onze enthousiaste dirigent/gitarist Marc Singalongzanger!”

 Pin It

Comments are closed.